PacificTravel

 

 
 
Republica Dominicana

Suntem din nou pe plaiuri bucurestene. A fost foarte relaxant si ne-am incarcat de energie pozitiva. Nisipul alb, apa turcoaz si palmierii de pe plaja imbracati de soare sunt cu adevarat hipnotizante. Ne-am intors total resetati :)
 
Vroiam sa-ti multumim de ajutor si sfaturi. Delfinii au fost fantastici. Au facut toti banii (si nu au fost chiar putini). Am luat cel mai lung program de 45minute cu 2 delfini dar nu as alege altceva sa fac acolo. Data viitoare (speram ca va exista) vom lua excursia in marea caraibelor cu scufundari la bariera de corali.
 
Cu zborul cred ca am fi prins si avionul direct pt ca a recuperat intarizerea de la plecare, dar intr-adevar era riscant. Probabil au mai existat si alte variante de zbor ca nu a mai fost niciun roman din tot avionul de punta cana pe varianta asta cu roma. Dar cum nimic nu e intamplator, am zburat de la Madrid la Roma cu Djokovici asa ca a meritat tot dormitul pe banci din Madrid :)
 
Multumesc inca o data si daca mai aveti super oferte de pret la croziere tine-ma in newsletter. In perioada sarbatorilor de iarna vrem sa mergem in Asia vreo 2-3 saptamani din care 6-7 zile tot la plaja vrem sa stam, asa ca orice oferte sunt binevenite.
F. A&M
  Facebook

ANPC - SAL ANPC